Menu

Laivan keittiö

Ruokailun järjestäminen mittaa varustamon tason. M/S Famnen on alus, jonka keittiö tuntee parhaat herkut niin omasta saaristostamme kuin eksoottisimmistakin maailman kolkista.

Juhlasalongissa, karulla luodolla tai saariston merentuoksuisella saunaterassilla tarjoiltu ateria herkistää. MS Famnen pohjustaa ja vahvistaa tunnetiloja, joiden varaan ihmisten välisiä suhteita rakennetaan. Niin liike-elämässä kuin elämässä yleensä.

Aluksen tunnelmallisella saunaosastolla mielikuvitus saa siivet. Mukavuuksien keskellä on turvallista myötäelää laivavanhuksen aika ajoin hurjaakin historiaa aina Atlantin aalloilta oman saaristomme rannoille. Yläpuolella kaartelevan merikotkan olemus on kuin upeimpien merellisten elämysten symboli. Ja tällä välin on keittiö pannut parastaan.

A cruiser´s rating can be measured by the quality of the ingedients in its galley. We serve you the best from the Finnish archipelago as well as the most exciting flavours from the outside world. A banquet on board or a setting on a barren cliff after relaxing in the sauna – the perfect way to cement your relationships.

Camembert juusto


Buffet mallinen ruokailu eli seisova pöytä sopii hienosti kun ryhmän koko ylittää 20hlö. Toki pienempikin ryhmä voi valita ”buffa”, minimi 12hlö.


MENU 2019


 

BUFFET ARCHIPELAGO

leppäsavustettua lohta ja tillikurkkuja

jääkellarin lohta ja marinoitua punasipulia

katkarapuskagen ja paahdettua leipää

sillilajitelma

pippuroitua paahtopaistia ja tryffelikreemi

ryytisinapilla maustettua perunasalaattia

raikkaita salaatteja ja yrttivinegretti

uuden sadon perunoita ja tillivoita

focaccia

saaristolaisleipää

ruskistettua voita

 

BUFFET MEDITERRANNEAN

sydänsalaattia, gorgonzolaa ja paahdettua saksanpähkinää

fetasalaatti

nduja -makkaralla maustettu siitakesienipiiras

lihapullat milanolaiseen tapaan

basilikagraavattua lohta ja mini-popcorn

lime creme fraiche

focaccia

ruskistettua voita

 

BUFFET SEASON

korvasieni-parmesaanipiiras

raikkaita salaatteja ja yrttivinegretti

punajuurigraavattua lohta ja rapeaa punajuurta

katkarapu-rapaperichevice

grillattua parsaa ja paahdettua paprikakreemiä

ankankoipi-ryytisinappiperunasalaattia ja tuoreita yrttejä

focaccia

ruskistettua voita

 

LÄMPIMÄT RUUAT BUFFETIN LISÄNÄ

savustettua lohta ja piparjuurikurkkua

luomuporsaan kylkeä ja timjamikermaan muhennettuja uudensadon vihanneksia

grillattua maalaiskananrintaa, sitruunapolenta ja rapeaa parmankinkkua

paahdettua naudan ulkofilettä (130g), vihannespaistos ja kermainen rosmariinikastike

grillattua munakoisoa, siitakesienifetapaistos ja tomaattidressing

 

LAUTASMENU – ESIMERKKI

valkoista parsaa, rapeaa serranokinkkua ja paahdettua paprika-oliiviöljy dressingiä

grillattua iberico -porsaan presaa, paahdettu valkosipuli-puikulaperunapyre ja tumma tähtianiskastike

kaakaotartalett, rosmariinimarinoitua raparperia ja paahdettua valkosuklaata

 

JÄLKIRUUAT

pannacotta ja mansikkaa.

creme brulee.

sitruuna muffinssi ja vanilja mascarpone.

 

Coctailpalat

Esimerkiksi lähdön jälkeen mukaviin seurusteluhetkiin yläkannella.

savulohta ja marinoitua punasipuli.

maitovasikka, savupaprikamajoneesia ja kuivattua tomaattia.

naudanlihatartar, kaprista ja keltuaista.

vihreää parsaa ja paahdettua paprika kreemiä.

Näiden herkkujen lisäksi tarjoamme vielä lisäksi seurusteluhetkiin esim Leipäsiä kannella, kauden keittoja, saunaruokia, tiristettyjä makkaroita, juustolajitelmia. Keskustellaan näistä lisää.

Soita myyntiimme – Mikko – 0400 578 001 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä!

 

Nimi: *

Sähköposti *

Puhelin

Yritys

Viesti

×