Menu

Laivan keittiö

Ruokailun järjestäminen mittaa varustamon tason. MS Famnen on alus, jonka keittiö tuntee parhaat herkut niin omasta saaristostamme kuin eksoottisimmistakin maailman kolkista.

Juhlasalongissa, karulla luodolla tai saariston merentuoksuisella saunaterassilla tarjoiltu ateria herkistää. MS Famnen pohjustaa ja vahvistaa tunnetiloja, joiden varaan ihmisten välisiä suhteita rakennetaan. Niin liike-elämässä kuin elämässä yleensä.

Aluksen tunnelmallisella saunaosastolla mielikuvitus saa siivet. Mukavuuksien keskellä on turvallista myötäelää laivavanhuksen aika ajoin hurjaakin historiaa aina Atlantin aalloilta oman saaristomme rannoille. Yläpuolella kaartelevan merikotkan olemus on kuin upeimpien merellisten elämysten symboli. Ja tällä välin on keittiö pannut parastaan.

A cruiser´s rating can be measured by the quality of the ingedients in its galley. We serve you the best from the Finnish archipelago as well as the most exciting flavours from the outside world. A banquet on board or a setting on a barren cliff after relaxing in the sauna – the perfect way to cement your relationships.

Toteutamme risteilyitä Normandian hengessä ja menumme saa myös vaikutteita Normandiasta ja Pohjois-Ranskasta, unohtamatta omia saaristolaisherkkuja, niistä lisää myöhemmin..

Camembert juusto

Leipäset kannella, lähtöhetkeen tai kokousvälipala

  • Kylmäsavustettua hauenmätiä, kuohkeaa smetanaa, punasipulia ja saaristolaisleipää (L)
  • Lohiherkkua saaristolaisleivällä (kylmäsavustettu) (L)
  • Savuporomoussea, lapinrieskaa ja pihlajanmarjahilloa (L)

Alku

  • Endiivisalaattia, roquefort kastiketta ja vihreää omenaa
  • Siikatartar ja pieni yrttisalaatti
  • Parsaa, rapuja ja valkoviinikastiketta

Pää

  • Pitkään haudutettua possua, dijonmuusia, pippurikastiketta ja omenakompottia
  • Härän filettä, paahdettua perunaa, neulapapuja ja portviinikastiketta
  • Kuhaa, varhaisperunoita ja tillivoita

Jälki

  • Omenakakkua ja vaniljamoussea
  • Täytetyt macaronsit
  • Merisuolalla maustettu suklaaleivos
  • Vadelmapannacotta

Lisäruokalajina tai erilliseen herkutteluhetkeen:

  • Lajitelma juustoja
  • Tarjoillaan hillojen ja hedelmien kanssa

LOUNAAT

  • Kermaista lohikeittoa ja saaristolaisleipää (L)

SHÄÄRKOORDSBUURD

  • tämä vielä suunnittelupöydällä ja maisteltavana
  • tulee pian… stay tuned

BUFFET

räätälöidään kylmänä tai lämpimänä.

Ota yhteyttä!

 

Nimi: *

Sähköposti *

Puhelin

Yritys

Viesti

Varmenne:
captcha

Kirjoita varmenne tähän:

×