Menu

Laivan keittiö

Ruokailun järjestäminen mittaa varustamon tason. MS Famnen on alus, jonka keittiö tuntee parhaat herkut niin omasta saaristostamme kuin eksoottisimmistakin maailman kolkista.

Juhlasalongissa, karulla luodolla tai saariston merentuoksuisella saunaterassilla tarjoiltu ateria herkistää. MS Famnen pohjustaa ja vahvistaa tunnetiloja, joiden varaan ihmisten välisiä suhteita rakennetaan. Niin liike-elämässä kuin elämässä yleensä.

Aluksen tunnelmallisella saunaosastolla mielikuvitus saa siivet. Mukavuuksien keskellä on turvallista myötäelää laivavanhuksen aika ajoin hurjaakin historiaa aina Atlantin aalloilta oman saaristomme rannoille. Yläpuolella kaartelevan merikotkan olemus on kuin upeimpien merellisten elämysten symboli. Ja tällä välin on keittiö pannut parastaan.

A cruiser´s rating can be measured by the quality of the ingedients in its galley. We serve you the best from the Finnish archipelago as well as the most exciting flavours from the outside world. A banquet on board or a setting on a barren cliff after relaxing in the sauna – the perfect way to cement your relationships.

Camembert juusto


Buffet mallinen ruokailu eli seisova pöytä sopii hienosti kun ryhmän koko ylittää 20hlö. Toki pienempikin ryhmä voi valita ”buffa”, minimi 12hlö.

BUFFET yksi
Farfalle pastaa, grillattuja kasviksia ja avocado kreemiä
savupaprika-perunasalaattia, parsaa ja cuanciale
katkarapu ceasar, timajami krutonkeja ja grana padano
fetajuusto salaatti ja kuivattua oliivi krumblea
lohi-granaattiomena chevice
lihapullat milanolaiseen tapaan
focaccia ja ruskistettua voita

BUFFET kaksi
sydänsalaattia, vihreää omenaa, paahdettua saksanpähkinää ja gorgonzolaa
nizzan salaattia a la’ Gustavo
babaganoush
possun poskea ja harissa-minttu joqurttia
lime marinoitua lohta ja mini popcorn
vitello tonnato
focacciaa ja ruskistettua voita

BUFFET-ARCHIPELAGO
savustettua lohta ja mummonkurkku majoneesia
akvaviitti graavattu lohta ja tilli kreemi
siika chevice
katkarapu skagen ja paahtoleipää
silli lajitelma ( 3 eri laatua)
maitovasikkaa ja mantelikreemi
tilli liemessä kypsennettyjä varhaisperunoita ja voita
rapeaa salaattia ja hunaja-lime dressing
focaccia
saaristolaisleipää
ruskistettua voita

LÄMPIMÄT PÄÄRUUAT BUFFETIN LISÄNÄ

Tempranillossa marinoitua lohta, piparjuuri kurkkua ja rapeaa lehtikaalia
Luomu possun kylkeä ja timjami kermaan muhennettuja uuden sadon juureksia
Maissikanan koipiconfi, valkosipuli-perunapaistos ja cremolata
Grillattua black angus maminhaa, jalapeno-tomaatti salsa ja kanarian ryppy perunat

LAUTAS MENUT eli pöytiin tarjoiltua

ALKURUUAT
lohi chevice, cuocamole ja vermouht marinoitua kurkkua
pinta poltettua lohta, korianteri majoneesia ja mini popcorn
Vitello tonnato
tryffeli marinoitua parsaa, keltuaista ja rapeaa cuancialea ( pippuroitu possunposki-> Italia)
Suola pedillä paahdettua punajuurta, taleggio mousse ja punajuurisiirappia

PÄÄRUUAT
Sitruuna voissa paahdettua lohta, uudensadon vihannekset ja voikastike ( beurre blanc)
Rosmariinin kera paahdettua maalaiskananrintaa, valkosipuli-laakerinlehtipyre ja lämmin
boysenmarja vinegretti
Grillattu black angus flank steak, salsa verde ja shalottisipuli-peruna terriini
Suolakuoressa kypsennettyä selleriä, siitakesieni-manteli paistos ja tomaatti dressing

JÄLKIRUUAT
Rosmariini pannacotta ja mansikoita
Vanillja mascarponea, vadelmaa ja paahdettua valkosuklaata
creme brulee ja appelsiini krumble

 

Näiden herkkujen lisäksi tarjoamme vielä lisäksi seurusteluhetkiin esim Leipäsiä kannella, kauden keittoja, saunaruokia, tiristettyjä makkaroita, juustolajitelmia. Keskustellaan näistä lisää.

Ota yhteyttä!

 

Nimi: *

Sähköposti *

Puhelin

Yritys

Viesti

×